Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe editie Gemeentegids Doesburg 2019

Nieuwe editie Gemeentegids Doesburg 2019

DOESBURG – De gemeente Doesburg en uitgeverij Akse Media zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Ook dit jaar is de gids een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente Doesburg. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids is informatie te vinden over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Naast de digitale gemeentegids, http://doesburg.smartmap.nl, kan men gebruikmaken van de Gemeentegids App.

Vanaf 29 oktober 2018 worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Wie ook in de vorige gids stond vermeld, krijgt automatisch bericht. Wie er vorig jaar niet in stond, maar nu wel een vermelding in de gemeentegids wil, kan dit aangeven via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Doesburg) of via tel. 0223 – 673010.

Lees ook

Feestelijke opening Klompenpad in Angerlo

ANGERLO – Op zaterdag 5 september vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe Klompenpad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.