Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe activiteitengids voor Rhedense ouderen

Nieuwe activiteitengids voor Rhedense ouderen

GEM. RHEDEN – Voor het tweede jaar op rij wordt de Activiteitengids voor Ouderen aangeboden aan inwoners van de gemeente Rheden en omgeving. De gids wordt verspreid als bijlage bij Regiobode van 17 oktober.

De Activiteitengids voor Ouderen is een bewaareditie met een uitgebreid overzicht van alles wat er komend jaar in de regio Rheden voor ouderen te doen is op het gebied van kunst en cultuur, sport en ontmoeting. En dat is veel. De gids is dit jaar zelfs met drie pagina’s uitgebreid en telt nu twintig pagina’s vol activiteiten en informatie.
De gids is een idee van de denktank Kunst & Ouderen, in samenwerking met Cultuurbedrijf RIQQ. Veel ouderen hebben behoefte aan een papieren gids waarin alle activiteiten in hun regio overzichtelijk staan vermeld. De gids bevat daarnaast veel extra informatie over bijvoorbeeld vervoersmogelijkheden en de Gelrepas. Ook komt de wethouder van cultuur en sport, Marc Budel, aan het woord.

De Activiteitengids wordt huis-aan-huis verspreid onder 48.000 huishoudens. Exemplaren zijn daarna ook gratis af te halen bij een aantal bekende locaties, zoals de bibliotheek. Tenslotte is de online-gids te raadplegen via de website van RIQQ: www.cultuurbedrijfriqq.nl.
De gids is mogelijk gemaakt door de gemeente Rheden en is samengesteld door Cultuurbedrijf RIQQ, Sportbedrijf Rheden en Bibliotheek Veluwezoom, met medewerking van Radar Uitvoering Oost. Maar ook veel andere aanbieders en locaties hebben een belangrijke bijdrage geleverd.

Lees ook

Bloemen ter nagedachtenis aan moed in de oorlog

VELP – Afgelopen weekend hebben verscheidene mensen bloemen gelegd bij het Monument voor moedige mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.