Home / Rheden-Regiobode / Nieuw seizoen permanent leerhuis

Nieuw seizoen permanent leerhuis

RHEDEN – In het permanent leerhuis van de Protestantse Gemeente in Rheden gaan mensen van alle leeftijden en verschillende achtergronden met elkaar in gesprek over de betekenis van bijbelse verhalen. Op dinsdag 2 oktober gaat een nieuw seizoen van start, dat loopt tot en met 23 april.

In het leerhuis worden enkele hoofdstukken uit Leviticus en Numeri en het hele boek Deuteronomium gelezen. Als leidraad en commentaar bij deze Bijbelboeken wordt het boek Lessons in Leadership van rabbijn Jonathan Sacks gebruikt.
Er zijn negentien bijeenkomsten gepland in het Jonkvrouwe Brantsen Centrum aan de Dorpsstraat 70 in Rheden, op dinsdag of woensdag van 19.30 tot 20.30 uur. Het is niet noodzakelijk alle bijeenkomsten te volgen. De bijeenkomsten zijn apart bij te wonen en alle hoofdstukken zijn apart leesbaar en bespreekbaar. De avonden worden begeleid door Derk Floors, tel. 026 – 4953487 of d.floors54@gmail.com, en Jan Gronouwe, tel. 06 – 29325480 of jan@dospisos.nl. Zij zijn bereikbaar voor opgave en verdere informatie.

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.