Home / Belangrijk / Nieuw kleurtje voor clubhuis Slagvaardig

Nieuw kleurtje voor clubhuis Slagvaardig

RHEDEN – Tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden krijgt kleur. Het grauwe clubgebouw aan het einde van de parkeerplaats aan de IJsselsingel krijgt een ander kleurtje. Er wordt hard gewerkt aan de buitengevel van het gebouw. De voorbereidingen zijn getroffen door de leden van de club. Zij hebben het gebouw wit geverfd, zodat de schilders van de Verfbrigade aan de slag konden. Zij zijn de afgelopen weken druk geweest met verf en hebben het clubgebouw voorzien van een mooi nieuw jasje.

Zaterdag 20 oktober is het eindresultaat te zien tijdens een feestelijke middag. Wethouder Marc Budel komt om 12.00 uur het vernieuwde gebouw onthullen, waarna hij een partij tafeltennis speelt tegen een van de jeugdleden. Daarnaast is er deze middag veel te zien en doen in en om het gebouw. Bezoekers kunnen elk uur deelnemen aan een tafeltennisclinic door leden van het eerste team. Daarnaast kan iedereen worden uitgedaagd voor een potje tafeltennis, buren, vrienden of kennissen, maar ook leden van Slagvaardig. Daarnaast wordt de spelvariant Rond de Tafel gespeeld. Buiten staat een springkussen en geeft de Verfbrigade graffitiworkshops. Deze sportieve middag is gratis te bezoeken.

Lees ook

Geslaagde buitenlesdag op Dorpsschool Rozendaal

ROZENDAAL – Dinsdag 22 september was een bijzondere dag voor de leerlingen van de Dorpsschool …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.