Home / Rheden-Regiobode / Netwerkavond De Bestuurstafel over Multitasken

Netwerkavond De Bestuurstafel over Multitasken

RHEDEN/ROZENDAAL – Bedrijfstrainer Wouter Hesseling vertelt dinsdag 23 oktober bevlogen over multitasken, switchtasken en monotasken. Dit doet hij tijdens de negende netwerkavond De Bestuurstafel in de kantine van Zwembad De Hangmat in Rheden.

Het Loket Vrijwilligerswerk van Radar Uitvoering en Sportbedrijf Rheden brengen met deze avond het thema Timemanagement onder de aandacht van bestuursleden en andere kaderleden van vrijwilligersorganisaties en verenigingen. Hesseling maakt met zijn interactieve lezingen deelnemers bewust van de nadelen van multitasken. De toehoorders krijgen handvatten hoe ze 40 procent efficiënter kunnen werken, in zowel het dagelijks leven, het werkzame leven als in het vrijwilligerswerk. De lezing is niet alleen leerzaam, het heeft ook een hoge amusementswaarde.
De avond begint om 19.45 uur, vanaf 19.15 uur staan koffie en thee klaar. Na afloop van de lezing is er tijd voor netwerken, een hapje en een drankje. Aanmelden kan tot 18 oktober via r.verdouw@rheden.nl of mvbraam@radaruitvoering.nl.

www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden

Lees ook

Het Rhedens Dieren luidt herfstvakantie in met boswandeling

DIEREN – Vrijdag 16 oktober hebben alle brugklasleerlingen van Het Rhedens Dieren een gezonde herfstwandeling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.