Home / Rheden-Regiobode / Natuurfotografie met smartphone

Natuurfotografie met smartphone

Natuurfotografie met smartphone

RHEDEN – Op zaterdag 20 oktober kunnen kinderen van acht tot en met twaalf jaar tussen 14.00 en 16.00 uur meer leren over natuurfotografie met smartphone of tablet. Bijna iedereen bezit tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel gemakkelijk geworden. Mooie foto’s maken blijft echter een kunst, zeker buiten in de natuur. Wie wil leren om ook met smartphone of tablet mooie foto’s te maken in de natuur is zaterdag welkom in bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/kinderen.

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.