Home / Brummen-Regiobode / Najaarsconcert Prinses Juliana Beekbergen

Najaarsconcert Prinses Juliana Beekbergen

BEEKBERGEN – Op zaterdagavond 13 oktober geeft harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) een najaarsconcert in De Hoge Weye in Beekbergen. Op het programma staan frisse en goed in het gehoor liggende werken.

Het opleidingsorkest en harmonieorkest, onder leiding van Harald van Neck, zullen het concert gezamenlijk beginnen met Accretio en Tango Argentina. Het harmonieorkest, onder leiding van René Bos, gaat dan verder met de mars Sempre Unita en werken als The Bodyguard, Cornfield Rock en African Groove. Met Nordic Fanfare and Hymn, Festa Paesana en Telemark Fantasy wordt het concert afgesloten. Deze werken zal PJB spelen op het muziekconcours op zaterdag 17 november in theater De Hanzehof in Zutphen en worden tijdens het najaarsconcert voor het eerst uitgevoerd. Een spannend moment.

Het concert in De Hoge Weye begint om 19.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Na afloop is er volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over het concert.

www.harmonie-pjb.nl

Lees ook

Literair café en open podium

EERBEEK – Op maandag 28 september om 19.30 uur is in Cultuurhuis Pater Dekker aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.