Home / Doesburg-Regiobode / Najaarsconcert in Giesbeek

Najaarsconcert in Giesbeek

Najaarsconcert in Giesbeek

GIESBEEK – Op zaterdag 27 oktober geven het orkest van St. Gregorius uit Giesbeek en Zanggroep Spontaan uit Angerlo een gezamenlijk concert in de St. Martinuskerk van Giesbeek. Dit concert begint om 20.00 uur; de kerk is open om 19.30 uur. De toegang is gratis maar een vrije gift na afloop van het concert is welkom. Het orkest van Gregorius staat onder leiding van Dineke Griek en bestaat uit 41 muzikanten. Ze spelen onder meer het rapsodische stuk Innuendo van Queen en de muzikale fantasie Oregon, gecomponeerd door Jacob de Haan. Zanggroep Spontaan bestaat uit ruim twintig enthousiaste mannen die Nederlandstalige liedjes zingt, Engelse Country Klassiekers en The Beatles. De leiding is in handen van Jos van Amerongen.

Lees ook

Leger des Heils zoekt collectanten in Bronckhorst

REGIO – Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten voor de jaarlijkse collecteweek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.