Home / Brummen-Regiobode / Najaar bij Boerderij Beekbergen

Najaar bij Boerderij Beekbergen

BEEKBERGEN – De Boerderij heeft het hele najaarsprogramma al bekendgemaakt. Op vrijdag 12 oktober en vrijdag 7 december zijn er coladisco’s voor de kinderen. Thrax (Thijs) staat aan de draaitafel. Van dinsdag 30 oktober tot en met vrijdag 2 november zijn er voorrondes voor het Gerrit van Engeland Biljard toernooi. Op 3 november is de grote finale. Ook supporters en sponsors zijn welkom.
Op vrijdag 9 november is er feest met de band Old Ni-js. Verder komt Sinterklaas langs in december en kunnen mensen op vrijdag 21 december høken met de Heinoos. Tot slot is er een feest in de Nieuwjaarsnacht.

Tel. 055 – 5062239

Lees ook

Nieuw bestuur Lokaal Belang

BRUMMEN – Lokale partij Lokaal Belang in de gemeente Brummen heeft twee nieuwe bestuursleden. Sandra …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.