Home / Doesburg-Regiobode / Muzikale voorstelling in Doesburg

Muzikale voorstelling in Doesburg

Muzikale voorstelling in Doesburg

DOESBURG – In het kader van de Kinderboekenweek is er op donderdag 11 oktober vanaf 15.00 uur een interactieve muzikale vertelling voor iedereen vanaf vier jaar in Het Arsenaa in Doesburgl. Ron Vernout en Manuela Verbeek treden dan op met Een vreemde eend in de Filmzaal. De organisatie is in handen van Bibliotheek West Achterhoek. De voorstelling gaat over Vos, Konijn en Beer die in het bos een eend ontdekken die er anders uitziet dan de eenden die ze kennen. Hij komt van ver. De vertelling gaat over verschillen, overeenkomsten en het samen delen van het bos (de wereld). De speelduur is 40 minuten. De voorstelling is gratis voor iedereen, maar in verband met een beperkt aantal zitplaatsen is aanmelden verplicht.

www.biebnieuws.nl
Tel. 0314 – 333445

Lees ook

Leger des Heils zoekt collectanten in Bronckhorst

REGIO – Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten voor de jaarlijkse collecteweek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.