Home / Brummen-Regiobode / Muziekvereniging Klarenbeek huldigt trouwe leden

Muziekvereniging Klarenbeek huldigt trouwe leden

KLARENBEEK – Tijdens de onlangs gehouden ledenvergadering heeft muziekvereniging Klarenbeek vijf trouwe leden gehuldigd. Eline Hendriks kreeg als eerste haar speldje en oorkonde voor 12,5 lidmaatschap. Eline speelt klarinet en helpt de vereniging bij veel acties, zo ook bij de afgelopen rommelmarkt. Tonke Middelkoop is 25 jaar lid, waarvan 21 bij MVK/Amicitia en vier jaar in Woudenberg. Na jarenlang op de saxofoon te hebben gespeeld, is ze een aantal jaar geleden overgestapt op de trombone. Naast haar actieve aanwezigheid bij het harmonieorkest speelt ze ook bij Bigband Heerde en valt ze geregeld in bij andere buurt-muziekverenigingen. Tonke was tot maart 2013 bestuurslid binnen de vereniging.
De rij van jubilarissen werd afgesloten door drie dames, die alle drie vijftig jaar lid zijn: Coby van der Gouw, Marijke Bosma en Dinie Hertgers. Alle drie begonnen met spelen bij Muziekvereniging Wilhelmina. Coby begon ooit op de trompet en is later overgestapt naar bariton. Marijke begon op esklarinet en speelt nu basklarinet. De twee dames hebben jarenlang blokfluitles gegeven aan alle beginnende leerlingen van de vereniging. Dinie speelt al vijftig jaar klarinet. Ze is altijd aanwezig bij repetities, serenades en activiteiten. Alle jubilarissen kregen lovende woorden en werden daarnaast ook in de bloemen gezet.

Lees ook

Wassende vrouwen terug op De Bleek

DOESBURG – Doesburg is weer een kunstwerk rijker. Doesburg is een kunstwerk rijker. Rosalie de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.