Home / Brummen-Regiobode / Musical Toffe Peer

Musical Toffe Peer

Musical Toffe Peer

LOENEN – Na het grote succes van musical De Notenkraker start muziekvereniging OLTO uit Loenen in oktober met de repetities voor musical Toffe Peer. Dit is een moderne bewerking van het wereldberoemde stuk Pyr Gynt van componist Edvard Grieg en schrijver Henrik Ibsen. De repetities zijn op woensdagavond van 18.15 tot 19.15 in de Brink in Loenen. In februari 2019 wordt het traject, gezamenlijk met het harmonieorkest van OLTO, afgesloten met een uitvoering. De kosten voor deelname bedragen 75 euro. Wie interesse heeft om mee te spelen, kan een e-mail sturen naar musical@olto.nl.

Lees ook

De Zonnebloem Loenen aan de wandel

LOENEN – Onlangs werden zeven gasten van de Zonnebloem afdeling Loenen weer opgehaald voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.