Home / Rheden-Regiobode / Musical Lelijk te zien in Velp

Musical Lelijk te zien in Velp

VELP – In het theater van Studio26 in Velp is komende week de musical Lelijk te zien. Deze voorstelling van Musicalgezelschap Company26 is gebaseerd op het sprookje Het Lelijke Eendje van Hans Christan Andersen.

Lelijk is anders dan de andere eenden in de sloot. Dat laten de dieren van de boerderij hem duidelijk merken. Lelijk voelt zich steeds ongelukkiger en vraagt zich af wat er nou zo erg is aan anders zijn dan de rest. Maar is Lelijk wel zo lelijk als iedereen zegt? Deze musical voor iedereen van vijf jaar en ouder heeft niet alleen een boodschap tegen pesten, maar is bovendien zeer humoristisch.
De musical Lelijk is van woensdag 17 tot en met zondag 21 oktober dagelijks om 14.00 uur te zien in het theater van Studio26 aan de Larensteinselaan 26D in Velp. Op vrijdag 19 oktober is er ook om 19.00 uur een voorstelling. Kaarten kosten 7,50 euro voor kinderen en 10 euro voor volwassenen en zijn verkrijgbaar via www.studio26.nl/webshop.

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.