Home / Rheden-Regiobode / Move dance nieuw bij WIK Rheden

Move dance nieuw bij WIK Rheden

Move dance nieuw bij WIK Rheden

RHEDEN – Elke zaterdagochtend van 09.30 tot 10.15 uur is er voor kinderen van twee en drie jaar een Move dance-les in Rheden. Spelenderwijs worden de kinderen, samen met een volwassene, meegenomen in een verhaal. Dit verhaal wordt uitgebeeld door te zingen en te dansen. De peuters leren op deze manier ontdekken, fantaseren, bewegen, dansen en zingen. Voor kinderen van vier en vijf jaar is de Move dance-les van 10.15 tot 11.00 uur. Er wordt drie maanden lang op liedjes gedanst. Ook worden spelletjes gespeeld, specifiek gericht op conditie, kracht en samenspel. Deze les is zonder een volwassenen. Beide lessen worden gegeven in het WIK Huis aan de IJsselsingel 95 te Rheden.

secretariaat.wikrheden@gmail.com

Lees ook

Meedenken over woningen in oude kleuterschool Dieren

DIEREN – De gemeente Rheden ziet mogelijkheden om woningen te realiseren in de voormalige Willem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.