Home / Brummen-Regiobode / Mindfulness in Leuvenheim

Mindfulness in Leuvenheim

LEUVENHEIM – Marijte Bolt start op vrijdag 2 november een training mindfulness in Leuvenheim. “Of je nu bent vastgelopen of juist verder wilt groeien, mindfulness is voor iedereen die zelf actief wil leren omgaan met de ups en downs van het leven”, aldus Marijte Bolt. “Tijdens deze training coach ik je om meer verbinding te ervaren in jezelf en met de ander. Je leert om te stoppen en even uit de drukte te stappen. Om vriendschap te sluiten met jezelf. Gedurende drie maanden komen we in acht vrijdagmiddagen bij elkaar in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht.” Aanmelden kan via tel. 06 – 53366210 of info@lichaamseigenwijsheid.nl.

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.