Home / Belangrijk / Met de stoomtrein over de Veluwe

Met de stoomtrein over de Veluwe

REGIO – De stoomtrein van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) rijdt in de herfstvakantie op 23, 24 en 25 oktober. Daarnaast rijdt de stoomtrein ook nog op 21 en 28 oktober. De trein vertrekt deze dagen om 10.45 en 12.10 uur vanuit museumstation Beekbergen en om 11.45 uur vanuit Apeldoorn.
Met een rustig gangetje gaat de treinreis naar station Eerbeek door een afwisselend landschap met de mooiste herfstkleuren en -geuren. De conducteur in zijn uniform met koperen knopen komt onderweg de kartonnen treinkaartjes knippen met een ouderwetse kniptang. In Beekbergen stopt de trein wat langer, want daar kan een bezoek gebracht worden aan het stoomdepot. Om 14:05 uur vertrekt de stoomtrein weer vanuit Beekbergen naar station Apeldoorn. Kaartjes zijn online te koop, op het station Beekbergen en in de trein bij de conducteur.

www.stoomtrein.org

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.