Home / Alle-Regiobode / Meer leren over heggen

Meer leren over heggen

RHEDEN – IVN Oost Veluwezoom houdt op donderdag 1 november in samenwerking met de werkgroep Heg en Haag Brummen een informatiebijeenkomst over heggen en hagen. Nederland had ooit tienduizenden kilometers aaneengesloten heggen en hagen. Daarvan rest nog maar een fractie. Over het ontstaan, de vele functies, de sloop en misschien een nieuwe toekomst gaat het op 1 november. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in gebouw De Klaproos aan de Korenbloemstraat 21 in Rheden. Het is tevens het theoretische deel van de praktijkcursus heggenleggen.

hegenhaag@gmail.com

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Spagaat

Een van de grootste uitdagingen waarvoor de mensheid zich in de komende decennia gesteld ziet, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.