Home / Brummen-Regiobode / Meepraten over taken gemeentelijk sportbedrijf

Meepraten over taken gemeentelijk sportbedrijf

EERBEEK – Stichting Sportkompas en de gemeente Brummen houden maandag 8 oktober een bijeenkomst waarin sportverenigingen en ongeorganiseerde sporters kunnen delen wat zij vinden dat het sportbedrijf moet gaan doen.

Eerder dit jaar hebben de Stichting Sportkompas en de gemeente Brummen besloten hun krachten te bundelen op het gebied van sport. Zij zijn een gezamenlijk traject gestart om de oprichting van een sportbedrijf te onderzoeken. Dit moet een sportbedrijf worden ten dienste van sport & recreatie voor alle inwoners van de gemeente Brummen. Een belangrijke eerste stap is om van de sporters en sportverenigingen zelf te horen met welke activiteiten een sportbedrijf het beste daaraan kan bijdragen: de vraag van de sporters bepaalt mede het aanbod van een toekomstig gemeentelijk sportbedrijf.

De bijeenkomst over de mogelijke taken van het sportbedrijf vindt plaats op maandag 8 oktober in Sportcafé De Bhoele in Eerbeek. De bespreking begint om 20.00 uur en duurt naar verwachting tot 21.30 uur. Tijdens de bijeenkomst kunnen de aanwezigen hun behoefte aan ondersteuning op dit gebied laten weten, maar ook is er ruimte om ervaringen te delen en tips mee te geven waarmee rekening moet worden gehouden bij het onderzoek naar de oprichting van een sportbedrijf.
Sporters en verenigingen die niet in de gelegenheid zijn om op 8 oktober de bijeenkomst bij te wonen, maar wel een bijdrage willen leveren, kunnen hun mening per mail kenbaar maken. Dit kan tot uiterlijk 12 oktober via sportbedrijf@brummen.nl.

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.