Home / Rheden-Regiobode / Mediteren in De Steeg

Mediteren in De Steeg

DE STEEG – Bij yogapraktijk Abhayoga in De Steeg begint donderdag 25 oktober weer een meditatiecursus. Het is een basiscursus voor mensen die kennis willen maken met de technieken en effecten van meditatie. In zes bijeenkomsten leren deelnemers verschillende technieken om tot meditatie te komen, zoals ademhalingsoefeningen, het observeren van gedachten en emoties, concentratie-oefening en het gebruik van een mantra. Daarnaast is er aandacht voor de lichaamshouding waarin je mediteert. Abhayoga is te vinden aan de Ursula van Raesfeltlaan 26 te De Steeg. De cursus wordt gegeven op zes donderdagavonden in oktober en november. De precieze data zijn: 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november. De lessen beginnen om 20.15 uur en eindigen om 21.45 uur. De kosten voor zes bijeenkomsten zijn 160 euro.

www.abhayoga.nl
tel. 026 – 4955675

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.