Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in de Oude Jan

Meditatie in de Oude Jan

VELP – Op de dinsdagen 6 en 20 november is er weer de mogelijkheid om te mediteren in de Oude Jan in Velp. Mediteren kan op verschillende manieren, die er allemaal op gericht zijn dat je tot ontspanning komt. Om 20.00 uur is er eerst ontmoeting met koffie en thee. Na ongeveer tien minuten wordt de stilte opgezocht. Er wordt kennisgemaakt met verschillende vormen van meditatie, aan de hand van een tekst of beeld, of met muziek. De kerk wordt in stilte verlaten om 21.00 uur. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Janneke Bron verzorgt de begeleiding.

janneke.bron@pknvelp.nl

www.pknvelp.nl

Lees ook

Herstart Filmhuis Dieren hopelijk in oktober

DIEREN – Filmhuis Dieren hoopt in oktober weer te kunnen starten met filmvoorstellingen. De organisatie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.