Home / Alle-Regiobode / Manege houdt kofferbakverkoop

Manege houdt kofferbakverkoop

BRUMMEN – In de manege van Rv & Pc de IJsselruiters aan de Eerbeekseweg 1a te Brummen is op zondag 4 november weer een indoor kofferbakverkoop. De manege staat dan vol met oude, nieuwe en bijzondere spullen. Ruim vijftig verkopers komen naar Brummen om hun goederen aan te prijzen. De entreekosten bedragen 1 euro per persoon. “Kom rustig snuffelen op zoek naar dat ene kannetje of schilderij waar u al jaren naar op zoek bent”, aldus de organisatie. De kofferbakverkoop is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Foi, foi: Gerrit Sangers

D’r bint heel wat luu die ut dialect, de streektaal dus, un warm hart toedraag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.