Home / Brummen-Regiobode / Maakplaats The Villa opent na herfstvakantie

Maakplaats The Villa opent na herfstvakantie

BRUMMEN – Na een drukbezochte en geslaagde middag waarop jongeren uit Brummen hun advies hebben gegeven over wat zij graag willen doen na school, gaat op 31 oktober The Villa open. The Villa is een Maakplaats voor jongeren waar je alles kan maken wat je kan verzinnen. Het is een plek waar je jezelf kan zijn en je al je talenten kan ontdekken.

In de werkplaats kunnen jongeren zagen, timmeren, solderen, meubels maken, hutten bouwen, raketten maken, experimenten doen en creatief bezig zijn zoals je dat thuis niet kan, want hier mag het: lekker vies worden. In een andere ruimte is het mogelijk te koken, bakken, kleien, tekenen, haken, schilderen, kleding te ontwerpen, muziek te maken, sieraden te maken of te knutselen. Er is ook een rustige ruimte om huiswerk te maken. Maar jongeren mogen ook komen om even niets te hoeven. Ze kunnen een boekje lezen op de bank, een kopje thee drinken en gezellig kletsen.

Het adres van The Villa is de Zutphensestraat 196 in Brummen. De Maakplaats is open op woensdag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur. Aanmelden kan bij Frederique via tel. 06 – 12317447.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.