Home / Brummen-Regiobode / LINK! te gast bij BMK

LINK! te gast bij BMK

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor geeft op 13 oktober een concert, samen met de zangformatie LINK!. Het concert vindt plaats in de Oude Kerk in Brummen en begint om 20.00 uur.

LINK! is een moderne zangformatie van tien zangers en zangeressen. Het genre dat wordt gezongen varieert van pop, film en wereldmuziek tot klassiek, theaternummers en luisterliedjes. Link! is een kwalitatief hoogstaand koor uit Drenthe dat andere, aansprekende nummers zingt. Het Brummens Mannenkoor en LINK! wisselen elkaar steeds af, maar zullen aan het eind ook gezamenlijk voor het voetlicht treden. Het Brummens Mannenkoor staat onder leiding van Esther Gotink- van der Heijden met aan de vleugel Gerard Geurts. De zangformatie LINK! staat onder leiding van Tekke Withaar.
Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is om 19.30 uur open. De entree bedraagt 10 euro. De kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Eerbeek, Drogisterij Troost in Brummen, bij de koorleden en in de kerk voor aanvang van het concert.

www.brummensmannenkoor.nl

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.