Home / Rheden-Regiobode / Lezing over De Tuinerie

Lezing over De Tuinerie

SPANKEREN – Op donderdag 18 oktober houdt Ali Stoffers een lezing bij Groei en Bloei in Spankeren over haar tuin – De Tuinerie – in Kolham. Ze loopt door de seizoenen heen van zaaien, tot dahlia’s, vaste planten, moestuin inplanten en borderonderhoud. “We volgen de borders en hun verandering in de opeenvolgende seizoenen. Hieruit kunnen we leren hoe we onze tuin het hele jaar door aantrekkelijk houden. Er komen mooie beelden voorbij, maar ook praktische zaken, zoals de renovatie van borders, stekken en vermeerderen”, aldus Groei en Bloei. De aanvang van de lezing is 19.30 uur. Leden mogen gratis komen luisteren. Andere belangstellenden betalen 3 euro entree. De lezing is in de Kerkhorst in Spankeren.

Lees ook

Textiel Race Mauritiusschool

RHEDEN – Groep 6 van de Mauritsschool in Rheden doet mee aan de Textiel Race. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.