Home / Rheden-Regiobode / Lezing over dankbaarheid in Velp

Lezing over dankbaarheid in Velp

VELP – Prof. Dr. Paul van Tongeren geeft op zondag 28 oktober een lezing over dankbaarheid. Vragen die aan de orde komen: Wat zeggen we, wat doen we, wat ervaren we als we dankbaar zijn? Kunnen we ook dankbaar zijn voor een gelukkig toeval, een geslaagde onderneming, het eigen leven, de gezondheid die we genieten, de vriend die we ontmoeten? En kunnen we dat ook zonder een God aan te nemen van wie we die dingen gekregen zouden hebben? Valt er nog iets te danken na ‘de dood van God’? Wat is dat eigenlijk: ‘dankbaarheid’? De lezing wordt gegeven bij de Sprang in haar centrum aan de Dr. Fabiusstraat 12 inDe ochtend duurt van 10.30 tot uiterlijk 12.30 uur. De toegang bedraagt 8 euro, inclusief consumptie. Leden en begunstigers van de Sprang hebben vrije toegang.

www.paulvantongeren.nl

Lees ook

Leerlingenraad Fredericusschool in Velp officieel geïnstalleerd

VELP – Onder toeziend oog van wethouder Gea Hofstede werd vrijdag 25 september de leerlingenraad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.