Home / Brummen-Regiobode / Lezing met Jan Terlouw in Brummen

Lezing met Jan Terlouw in Brummen

BRUMMEN – BrummenEnergie houdt op dinsdagavond 16 oktober een lezing met Jan Terlouw over de natuur, het klimaat en de Energietransitie. Onder de titel Het Begint met Vertrouwen zal Terlouw een inspirerend verhaal houden over hoe mensen de verwoesting van de natuur en onze aarde kunnen stoppen en wat daarvoor nodig is.

Jan Terlouw is natuurkundige, schrijver, politicus en een bevlogen spreker. Zijn pleidooi bij De Wereld Draait Door om elkaar weer te vertrouwen en de verwoesting van de natuur en de aarde te stoppen raakte vele kijkers recht in het hart. Op 16 oktober spreekt Terlouw over deze thema’s en over de energietransitie die noodzakelijk is om de klimaatverandering te stoppen.
De lezing vindt plaats in de hal van het gemeentehuis. Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee en om 20.00 uur start het programma. Inwoners van de gemeente Brummen zijn van harte welkom om de lezing bij te wonen. De toegang is gratis, na afloop wordt een vrijwillige bijdrage in de kosten gevraagd. Er wordt gerekend op een grote belangstelling voor deze lezing, daarom is vooraf aanmelden verplicht en vol is vol. Wie zich niet heeft aangemeld wordt op 16 oktober niet toegelaten bij de lezing. Aanmelden kan via www.brummenenergie.nl/activiteiten/events.

Lees ook

Burendag bij Onze Droom in Brummen

BRUMMEN – Vanwege het slechte weer is het een weekje uitgesteld, maar zaterdag 3 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.