Home / Brummen-Regiobode / Lezing massage bij kanker

Lezing massage bij kanker

EERBEEK – Petra Vennik en Sylvia Hendriksen geven, in samenwerking met Stichting Welzijn Brummen, op 2 november een lezing over massage bij kanker. De lezing duurt van 19.30 tot 21.00 uur en vindt plaats in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Alle aandacht is gericht op het ontspannen van het lichaam. Massage bij kanker biedt géén genezing, maar helpt mee in het ontspannen en het contact met het lichaam te herstellen. Opgeven voor deze gratis lezing kan via info@welzijnbrummen.nl of tel. 0575 – 561988.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.