Home / Doesburg-Regiobode / Lezing Kroondomein Het Loo

Lezing Kroondomein Het Loo

DOESBURG – De PCOB, afdeling Doesburg e.o., houdt dinsdag 30 oktober van 14.30 tot 16.30 uur weer een middag voor haar leden. Er is een lezing met dia’s van Kroondomein Het Loo op de Veluwe, met jachtopzichter en natuurfotograaf Fredrik Bunt. Op spectaculaire wijze weet hij bijzondere momenten vast te leggen. Deze adembenemende beelden worden verfraaid met bijpassende coupletten uit het psalmboek. De bijeenkomst vindt plaats in Grotenhuys in Doesburg. Ook niet-leden zijn welkom.

Lees ook

Werk van Rini Dado in online expositie MEAM

DOESBURG – Het MEAM, museum voor figuratieve kunst in Barcelona, heeft een werk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.