Home / Brummen-Regiobode / Lezing bij Vrijzinnigen IJsselstreek

Lezing bij Vrijzinnigen IJsselstreek

Lezing bij Vrijzinnigen IJsselstreek

BRUMMEN – Lenie van Schie verzorgt zondag 14 oktober om 10.00 uur bij de Vrijzinnigen IJsselstreek een lezing over het andere leven van Jezus van Nazareth. Zijn leven leest als een avontuur. Zijn pad is een tocht in het ongewisse aangedreven door zijn passie voor waarheid en gerechtigheid. Hij is aldus Almaas, de eerste spirituele leraar die laat zien dat de ego-identiteit geen belemmering is voor spirituele groei en ontwikkeling, maar een springplank voor verdere groei en ontwikkeling. De lezing vindt plaats in het gebouw van de Vrijzinnigen aan de D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen. Voor leden is de entree gratis, gasten betalen 10 euro.

Lees ook

Vergadering Tot Ons Genoegen

EERBEEK – Op dinsdag 6 oktober houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek weer haar maandelijkse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.