Home / Rheden-Regiobode / Lampionnen maken voor Halloweenoptocht

Lampionnen maken voor Halloweenoptocht

DIEREN – De Dierense Speeltuin houdt vrijdag 26 oktober een Halloweenoptocht door het dorp. Hiervoor zijn kinderen de komende weken welkom in de speeltuin om een mooie lampion te maken. Dit kan op donderdag 18 en vrijdag 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur, op zaterdag 20 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en maandag 22 en woensdag 24 oktober van 13.00 tot 15.00 uur. De kosten hiervan bedragen 2 euro.

Verzamelen voor de optocht is op vrijdag 26 oktober om 18.45 uur op het plein bij de kerk tegenover de speeltuin. De jongens en meisjes maken een ronde door het dorp, onder muzikale begeleiding van de Gelreband en met verkeersregelaars van de wandelvierdaagse. Onderweg worden de bewoners van Beverode verrast met een serenade.
Bij terugkomst, rond 19.30 uur, is iedereen welkom in de Spookspeeltuin. Bezoekers worden welkom geheten met een spannende dans. In de speeltuin zijn twee zones ingericht: één voor kinderen tot en met acht jaar en één voor oudere kinderen, dat is de Zombie-zone. Vele vrijwilligers en figuranten staan klaar om er een spannende avond van te maken. In het Halloween-restaurant zijn heerlijke enge dingen te bestellen. De toegang tot de speeltuin is deze avond gratis.
Vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober is de speeltuin de hele dag gesloten om de spookspeeltuin voor te bereiden en weer op te ruimen.

Lees ook

Spankerense bedrijven hebben zaken op orde

SPANKEREN – De ondernemers op bedrijventerrein Spankeren hebben hun zaken goed op orde. Dat bleek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.