Home / Rheden-Regiobode / Kunst van de Buren

Kunst van de Buren

Kunst van de Buren

VELP – De Nieuwe Ruimte in Velp presenteert twee weekenden regionale kunst in de expositieruimte in Velp. Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober en zaterdag 20 en zondag 21 oktober is er kunst, live muziek en theater in de voormalige bibliotheek.
Zo is er een grote expositie in samenwerking met Fotoclub Dieren, Scarabee Oosterbeek, KWA Schaarsbergen en Het Web uit Doetinchem. Er zijn optredens van Hans Hamers, Gerda Reijnders en anderen. René Kijne reageert met gedichten op de expositie en Hanni Stolker wandelt tussen kunst en publiek in een verrassende performance. De expositie is gratis toegankelijk op zaterdagmiddag en zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.