Home / Rheden-Regiobode / Kunst van de Buren in Velp

Kunst van de Buren in Velp

Kunst van de Buren in Velp

VELP – In Nieuwe Ruimte aan Den Heuvel 32 in Velp is op zaterdag 20 en zondag 21 oktober kunst, live muziek en theater te beleven onder de noemer Kunst van de Buren. Het evenement is georganiseerd door Nieuwe Ruimte in samenwerking met Fotoclub Dieren, Scarabee Oosterbeek, KWA Schaarsbergen en Het Web uit Doetinchem. René Kijne reageert met gedichten op de expositie en Hanni Stolker wandelt tussen kunst en publiek in een verrassende performance. De Stichting Nieuwe Ruimte wil met Kunst van de buren laten zien dat cultuur in de gemeente Rheden en omgeving een plaats verdient. De expositie is gratis toegankelijk op zaterdagmiddag en zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.