Home / Belangrijk / Krakershol los voor Das Neutenfest

Krakershol los voor Das Neutenfest

KLARENBEEK – CV De Neutenkrakers uit Klarenbeek heeft zaterdag genoten van Das Neutenfest. Met zevenhonderd bezoekers en een groot feest was het publiek enthousiast. Onder andere Atomic en BeatCrooks zorgden voor de leuke beats. De bas was duidelijk te horen en de confettikanonnen gingen meerdere malen af: het Krakershol ging los.
Klarenbeek en omstreken wist de weg weer te vinden naar De Klaarbeek, voorheen De Nieuwe Zweep. Zeer binnenkort gaan de deuren van het café weer open. De Neutenkrakers zijn blij dat er weer leven komt in hun Krakershol. In goede samenwerking met de eigenaar zijn de volgende feesten al weer gepland. Op 3 november is de prinsverkiezing met Magnus en de koning van de polonaise Ronnie Ruijsdael, op 2 februari staat de Carnavals Veurpils Party op het programma.

www.cvdeneutenkrakers.nl

Lees ook

Caritas Klarenbeek houdt vakantiegeldactie

KLARENBEEK – De vrijwilligers van Caritas Klarenbeek zetten zich ook dit jaar weer in voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.