Home / Brummen-Regiobode / Komedie in Beekbergen

Komedie in Beekbergen

BEEKBERGEN – Het Beekbergens Toneel geeft haar najaarsuitvoering op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober. Er wordt een plattelandskomedie opgevoerd van Willie van Oenen met de titel Dan maar een zorgboerderij. Het gaat niet goed met de boerderij van Harm en Rinus. Broer Albert, mede-eigenaar en een echte zakenman, wil er een zorgboerderij van maken als laatste redmiddel. Zijn vrouw Aleida, als directrice van zorgcentrum de Geranium, zal zorgen voor de cliënten. Tante Ko helpt de broers een handje. Of dit laatste redmiddel succes heeft of dat de boerderij toch verkocht moet worden, blijft nog even een verrassing. De voorstelling vindt plaats in de Hoge Weye, Dorpstraat 32 in Beekbergen en begint om 20.00 uur. Kaartjes à 5 euro zijn te koop bij de echte bakker Gerrits in Lieren, bij de DA-drogist in Beekbergen en ’s avonds aan de zaal.

www.hetbeekbergenstoneel.nl

Lees ook

Weer ijverig met brei- en haakpennen

LOENEN – Vaak hadden de dames er bij het bestuur van het ontmoetingscentrum De Bruisbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.