Home / Brummen-Regiobode / Knieperties van Te Gek

Knieperties van Te Gek

BRUMMEN – Tijdens de Brummense Najaars Fair was vrouwenkoor Te Gek aanwezig met een Koffie- en Theeschenkerij. De dames verkochten koffie of thee met een kniepertje gevuld met slagroom en dat voor een ‘te gek’ prijsje. De koorleden bakten kniepertjes tijdens de markt volgens het aloude ‘geheim’ recept van Bakkerij Meeuwissen uit Dieren. Ondanks dat er gebakken werd met twee wafelijzers tegelijk, werden de kniepertjes onder de handen van de bakkers verkocht. Voor de muzikale omlijsting tijdens de Koffie- en Theeschenkerij zorgde de vaste accordeonist van het koor Gerrit Sangers. Gerrit speelde leuke nummers van het koor, waarbij de aanwezige leden en ook het publiek gezellig meezongen.
Wie ook graag met koor Te Gek mee wil zingen, kan contact opnemen met Diny van Engeland, tel. 0575-566615 of kijken op de website www.tegek-koor.nl.

Lees ook

Rhedense fotojournalist krijgt klappen tijdens zijn werk

RHEDEN – Fotograaf Roland Heitink uit Rheden, eigenaar van Persbureau Heitink en de website GelreNieuws, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.