Home / Nieuws / Kledingbank blij met donatie Kledingbeurs

Kledingbank blij met donatie Kledingbeurs

ELLECOM – Kledingbeurs Ellecom hield begin oktober weer een kleding- en speelgoedbeurs. Na afloop van de beurs konden verkopers hun niet verkochte spullen achterlaten voor het goede doel. Deze kleding heeft de organisatie van Kledingbeurs Ellecom gedoneerd aan de Kledingbank in Dieren. De vrijwilligers van de Kledingbank waren blij verrast door de grote hoeveelheid mooie en goede kleding. De kleding wordt direct aangeboden in de Kledingbank. Door deze en andere prachtige donaties wordt het assortiment in de Kledingbank wekelijks vernieuwd. Iedereen die geïnteresseerd is in goede tweedehands kleding kan een kijkje nemen in de Kledingbank. De kleding is voor een vriendelijk prijsje te koop. Gelrepashouders kunnen drie stuks kleding per pas gratis uitzoeken. De Kledingbank is gevestigd aan de van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren en geopend op woensdag- en vrijdagochtend.

www.stichtingstrak.nl

Lees ook

‘t Koffielokaal weer open

DIEREN – ‘t Koffielokaal van de Vineyard in Dieren is weer open. Elke woensdag tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.