Home / Brummen-Regiobode / Kinderrondleiding Sint Hubertus

Kinderrondleiding Sint Hubertus

Kinderrondleiding Sint Hubertus

HOENDERLOO – Op dinsdag 16 oktober is er een rondleiding door Jachthuis Sint Hubertus in Hoenderloo, met speciale aandacht voor kinderen. De geschiedenis komt tot leven door bezoekers uit het verleden van het Jachthuis, zoals de butler van familie Kröller-Müller en de architect van het huis. Er wordt verteld over de legende van Hubertus, de geschiedenis van het Jachthuis, de familie Kröller-Müller en de kunstverzameling. Enkele rondleiders laten bovendien zien wat voor kleding men in die tijd droeg. De rondleiding begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. De kosten bedragen 4 euro per volwassene en 2 euro per kind, exclusief entree tot het Park. Reserveren is verplicht.

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.