Home / Belangrijk / Kinder- en peuteropvang bij Klarenbeekse ondernemers

Kinder- en peuteropvang bij Klarenbeekse ondernemers

KLARENBEEK – In de maand september hebben de kinderen van Kinder- en Peuteropvang Klarenbeek gewerkt aan het thema beroepen. De fietsenmaker, automonteur en de timmerman kwamen deze maand aan bod. De kinderen gingen ook bij een aantal Klarenbeekse ondernemers langs. Bij Wolters Tweewielers gingen ze op zoek naar fietsonderdelen, namen ze een kijkje in de werkplaats en mochten ze een fietsband oppompen. Garage Schimmel kwam langs met een autoambulance, waar ze met een speelgoedauto vanaf mochten rijden. In de werkbus gingen ze op zoek naar de toeter. Bij Dijkhof Bouw werd de groep rond geleid door de timmerfabriek en werd afgesloten met een ritje op de shovel. Het was een leuke en vooral leerzame maand waar alle kinderen enorm van hebben genoten.

Lees ook

Mogelijk verlichting van kunstwerk Brummens viaduct

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen en gemeente Brummen hebben afspraken gemaakt over het beheer en onderhoud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.