Home / Brummen-Regiobode / Kavels Commanderij op Elzenbos in verkoop

Kavels Commanderij op Elzenbos in verkoop

BRUMMEN – Bouwplan Elzenbos in Brummen is een nieuwe fase in gegaan. Donderdag is de verkoop gestart van de tien kavels van deelproject De Commanderij. Wethouder Margriet Wartena van de gemeente Brummen nam de verkoopbrochures in ontvangst uit handen van makelaar Harry Sentker van Landerijenbureau Kromhof-Pullen.

Nieuwbouwwijk Elzenbos bestaat uit drie delen. Naast nieuwe woningen en een nieuwe basisschool in de deelgebieden 1 en 2, wordt er nu gewerkt aan een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn drie groenzones voorzien, waaronder het voedselbos.
In deelgebied 3 komt De Commanderij. Dit project bestaat uit tien riante kavels van ongeveer 2500 vierkante meters groot, waarop ruime woningen van zo’n 15 meter diep mogen worden gebouwd. “Kopers zijn vrij hier een woning te realiseren naar hun eigen ideeën”, zegt wethouder Margriet Wartena.” Het gaat grofweg om het gebied tussen de Elzenbosweg, de N348, de Oude Brummense Beek en de meidoornhaag aan de zuidkant.
Bij makelaar Harry Sentker is al geïnformeerd naar de startdatum van de verkoop en hij verwacht dan ook wel belangstelling voor de kavels. “Het is hier prachtig wonen. Rustig, maar toch niet helemaal buitenaf. Precies wat mensen tegenwoordig willen.”

Foto: Linda Peppelman

www.decommanderij.nl

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.