Home / Rheden-Regiobode / KasteelKidsClub op Rosendael

KasteelKidsClub op Rosendael

KasteelKidsClub op Rosendael

ROZENDAAL – Op woensdag 24 oktober kunnen kinderen deelnemen aan de KasteelKidsClub op kasteel Rosendael. De activiteit begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Op de KasteelKidsClub kunnen kinderen meedoen met diverse doe-activiteiten: van spelletjes tot een speurtocht en leuke knutselprojecten. Natuurlijk kunnen de kinderen met hun (groot)ouders vandaag ook een bezoek aan park en kasteel brengen. De KasteelKidsClub is gevestigd in het Beleef!souterrain van het kasteel. De entree bedraagt, inclusief kasteel- en parkbezoek, voor volwassenen 9,50 euro en kinderen van vier tot achttien jaar betalen 8,25 euro. Donateurs GLK en museumkaarthouders betalen 3 euro. Reserveren is niet nodig.

Tel. 026 – 3644645

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.