Home / Brummen-Regiobode / Karter Robert de Haan voorop in Scary Skelter Rally

Karter Robert de Haan voorop in Scary Skelter Rally

EERBEEK – De kinderen die afgelopen zaterdag meededen aan de allereerste Scary Skelter Rally in Eerbeek konden geen beter voorbeeld krijgen. Karter Robert de Haan opende het nieuwe evenement en ging voorop met zijn Dirt Kart. Zo’n twintig deelnemers deden met een prachtig en vooral eng gepimpte skelter mee aan de rally en deden hun best op het parcours, dat vol stond met behendigheidsproefjes. Kwalitaria Délifrance Eerbeek zorgde voor lekkere patatjes achteraf.
Wie deze eerste Scary Skelter Rally heeft gemist, krijgt komende zaterdag 20 oktober nog een herkansing, tussen 12.00 en 16.00 uur. Daarnaast staat deze zaterdag de Halloween Run op het programma, hardlopen door het griezelige Ghost Town Eerbeek. De start is om 19.30 uur op het Oranje Nassauplein en wordt gedaan door niemand minder dan schaatskampioen Stefan Groothuis. Dan gaat ook de lichtjesparade weer van start.

Foto: Gerrit van de Pol

Lees ook

Feestelijke opening Klompenpad in Angerlo

ANGERLO – Op zaterdag 5 september vond de feestelijke opening plaats van het nieuwe Klompenpad …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.