Home / Brummen-Regiobode / Kaarten kerstmusical Broodnodig

Kaarten kerstmusical Broodnodig

KLARENBEEK – Kaarten voor de kerstmusical Broodnodig in Klarenbeek zijn van 5 november tot en met 30 november in de voorverkoop verkrijgbaar bij Wolters Tweewielers, Plus Imanse en bij Marietje Hobert of via tel. 055 – 3012138. De grote droom van Wil Berends wordt werkelijkheid: een humoristische kerstmusical voor en door Klarenbekers en omgeving. De kerstmusical is op zaterdag 8 en zondag 9 december te zien in het Boshuis aan de Kerkweg 2 in Klarenbeek. Kaarten kosten 6 euro in de voorverkoop en 7,50 euro aan de zaal, inclusief koffie en thee.

Tel. 055 – 5062591 of 055 – 3012442

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.