Home / Doesburg-Regiobode / Johannette Zomer in Gasthuiskerk

Johannette Zomer in Gasthuiskerk

DOESBURG – Op zondag 14 oktober om 15.00 uur brengt Johannette Zomer in Gasthuiskerk Doesburg een programma met als titel Liederlijkheid als Amoureus Oorkussen. De zangeres wordt daarbij ondersteund door Peter Verduyn op fluit en Hans Eijsackers op de vleugel.

Liederlijkheid als Amoureus Oorkussen is een gepassioneerd programma waarin de stem de ziel kan raken, verleiden en vermaken. In een interview zei Zomer over zichzelf: “In onze familie werd eigenlijk altijd muziek gemaakt, niet professioneel, maar puur om het plezier van het samen muziek maken. Zingen was voor mij van kinds af aan dus iets heel normaals en vanzelfsprekends.” Toch koos ze voor een medische studie en werkte ze ze 5 jaar als microbiologisch analist op een laboratorium.
Zomer zong wel altijd in koren. Toen ze een keer tijdens een kerstconcert een solo mocht zingen, kwam een professionele zangeres naar haar toe. Die raadde haar met klem aan toch eens op conservatoria voor te zingen, om te onderzoeken waar haar stem haar kon brengen. Een paar maanden later werd ze toegelaten op het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam.
Tickets voor het concert in Doesburg kosten 15 euro en zijn te krijgen via de website van de Gasthuiskerk.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Appartementen Kraakselaan verkozen tot Ruwe Diamant van Doesburg

DOESBRUG – Het appartementencomplex aan de Kraakselaan in Doesburg is verkozen tot Ruwe Diamant van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.