Home / Rheden-Regiobode / Jaarlijkse dameskledingwinkel voor één dag in Dieren

Jaarlijkse dameskledingwinkel voor één dag in Dieren

DIEREN – Op zaterdag 13 oktober opent de tweedehands dameskledingwinkel voor één dag haar deuren in het pand van de Gelreband aan de Imboslaan 69 in Dieren. De opbrengst gaat zoals elk jaar naar een goed doel. Deze kledingbeurs staat al jaren bekend om haar kwalitatief goede dameskleding en wordt georganiseerd door de Soroptimistenclub van Dieren en Doetinchem.

Naast mooie vintage kleding hangt de winkel vol met eigentijdse merken als King Louie, Mexx, Sandwich, Helena Hart en Gerry Weber. In de winkel is niet alleen kleding te koop, maar ook schoenen, tassen en sieraden. Naast een styliste, die iedereen prachtig kan aankleden, is er een gezellig koffiehoekje om te genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers.
De opbrengst gaat dit jaar naar Girls not Brides. Deze organisatie probeert wereldwijd kindhuwelijken te stoppen en meisjes te stimuleren hun toekomst in eigen hand te nemen. In Ghana bestaat de hulp bijvoorbeeld uit het financieren van onderwijs en onderwijsmateriaal. In Nepal krijgen arme meisjes een fiets om dagelijks mee naar de middelbare of hogere school te gaan. Beide initiatieven verkleinen de kans om uitgehuwelijkt te worden. Bekende mensen als aartsbisschop Desmund Tutu en prinses Mabel van Oranje hebben hun naam verbonden aan Girls not Brides.
De markt op 13 oktober duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Nieuw dit jaar is dat kopers vanaf 14.00 uur kans maken op kortingen tussen de 10 en 100 procent op hun aankoopbedrag.

Lees ook

Velp voor Oranje steunt verenigingen

VELP – Negentien Velpse verenigingen en stichtingen ontvangen een dezer dagen een donatie van Stichting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.