Home / Rheden-Regiobode / Italiaanse film in Dieren

Italiaanse film in Dieren

DIEREN – Op dinsdagavond 30 oktober draait in Filmhuis het Italiaanse komische drama A Casa Tutti Bene, waarin alle Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen. De film vangt aan om 20.00 uur. Filmhuis Dieren draait in Theothorne, Callunaplein te Dieren. Reserveren kan via www.filmhuisdieren.nl. Alba en Pietro vieren hun vijftigjarig huwelijksfeest op het zonovergoten eiland Ischia waar ze sinds kort wonen. Daar hebben ze een lommerrijke villa met voldoende plek om de talrijke familie te ontvangen. Iedereen is uitgenodigd; kinderen, ex-partners, neven, nichten en vrienden. Wat begint als een gezellig samenzijn, verandert na het diner al gauw als de veerboot vanwege sterke wind niet meer afvaart en de grote familie noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar moet doorbrengen. Al snel komen geheimen uit het verleden, jaloezie, bedrog en andere spanningen naar boven.

Lees ook

Politie waarschuwt: zet je licht aan!

DIEREN – De politie in Dieren waarschuwt fietsers: zet je licht aan! Op verschillende locaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.