Home / Brummen-Regiobode / ‘Italiaans straatbeeld’ bij Aaldering

‘Italiaans straatbeeld’ bij Aaldering

BRUMMEN – Bij Gallery Aaldering in Brummen is momenteel naast de vele klassieke auto’s ook de foto-expositie Italiaans straatbeeld van Nellie Kanters te bewonderen. De expositie loopt tot 14 januari 2019.

Duizenden foto’s maakte Nellie Kanters de afgelopen jaren in Italië. Tegenwoordig woont ze in Gaanderen in Gelderland, maar minimaal twee maal per jaar is ze in met name de Piemonte, Toscane en Umbrië te vinden. Haar missie is het Italiaanse straatbeeld vast te leggen zodat de vaak zo pure en door z’n eenvoud bijzondere sfeer gedeeld kan worden.
Mensen worden door haar geportretteerd in hun eigen omgeving zonder dat zij zich bewust zijn van de camera. Alleen het visuele kan gedeeld worden. Maar Italianen en de mensen die het land een beetje kennen, hebben aan haar beelden genoeg om de sfeer te kunnen proeven, ruiken, voelen en horen.
Nellie Kanters exposeert tot 14 januari aanstaande. Gallery Aaldering is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn de deuren van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Voor vragen over de expositie kan rechtstreeks contact worden opnemen met Nellie Kanters via nellie.kanters@hetnet.nl.

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.