Home / Rheden-Regiobode / Internationale Repair Café Week, ook in Dieren

Internationale Repair Café Week, ook in Dieren

DIEREN – Van 13 tot en met 21 oktober is het Internationale Repair Café Week. Wereldwijd houden vrijwilligers in die week bijeenkomsten die draaien om repareren, ook in Dieren. Op zaterdag 13 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur houdt Repair Café Dieren een bijeenkomst in de Oase. Iedereen is van harte welkom met kapotte spullen. De vrijwilligers zijn vooral goed in het repareren van fietsen, kleding, elektra en alles zonder snoer.

Met de Internationale Repair Café Week wordt gevierd dat het Repair Café negen jaar bestaat. Op 18 oktober 2009 hield Martine Postma in Amsterdam de allereerste repair-bijeenkomst onder de naam Repair Café. Intussen zijn er meer dan 1600 Repair Café’s, verspreid over 33 landen. In een Repair Café krijgen (dierbare) kapotte spullen een tweede leven. Bezoekers zien dat repareren mogelijk is, en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten.

Lees ook

Herfstwandeling door Veluwezoom

RHEDEN – Een gids van Natuurmonumenten verzorgt zondag 4 oktober een wandeling door Nationaal Park …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.