Home / Brummen-Regiobode / Inspiratie voor ondernemers

Inspiratie voor ondernemers

BRUMMEN / HALL- Op vrijdag 26 oktober van 16.00 tot 18.00 uur houdt Brumbeek Professionals een workshop over strategie. Er komen vragen aan de orde als: Is uw toekomstvisie duidelijk genoeg ? Hoe kunt u als ondernemer inspelen op veranderingen. Hoe blijft u de concurrentie voor. Waar staat uw bedrijf over drie jaar? De leiding van de workshop is in handen van Peter de Wild en Anton van Hierden. De middag vindt plaats bij natuurboerderij De Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall. Vanaf 15.30 staan de koffie en thee klaar. Na afloop is er ruimte om te netwerken. Aanmelden kan via www.brumbeek.nl/agenda. Brumbeek Professionals is de vereniging van ondernemers en zzp’ers in de regio van de gemeente Brummen. Zij organiseert maandelijks een lezing.

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.