Home / Rheden-Regiobode / Inbrekers Laag-Soeren gepakt

Inbrekers Laag-Soeren gepakt

LAAG-SOEREN – De politie in Arnhem heeft vrijdag 12 oktober twee mannen aangehouden die eerder die middag probeerden in te breken in Laag-Soeren. Vrijdagmiddag rond 14.10 uur kwam een bewoonster terug bij haar woning in Laag-Soeren. Op de oprit, aan de Harderwijkerweg, zag zij een auto staan die haar niet bekend voor kwam. Tot haar grote verbazing zag zij twee mannen bij de schuur die op dat moment probeerden in te breken. De bewoonster heeft een foto van de auto en de twee personen gemaakt. Deze zijn vervolgens op de vlucht geslagen zonder buit.
De auto werd later in de middag gespot door collega’s in Arnhem. De twee inzittenden poogden tevergeefs te vluchten en zijn na een korte achtervolging aangehouden. Ondanks dat de mannen zijn aangehouden, wil de politie graag in contact komen met mensen die nog informatie hebben omtrent deze zaak. “U weet als buurtbewoner als geen ander welke auto’s en personen in de buurt horen. Als u een onderbuikgevoel heeft, meld deze verdachte situatie bij ons!”, aldus de politie Dieren op Facebook.

Lees ook

Werk aan de Winkel start in Rheden

RHEDEN – Mensen met een kwetsbaarheid kunnen sinds afgelopen week ondersteuning krijgen op het gebied …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.