Home / Rheden-Regiobode / Ik vind: Een gewaarschuwd mens …

Ik vind: Een gewaarschuwd mens …

Het is regelmatig te lezen: diefstal van een fiets in de omgeving van het Callunaplein, het liefst een E-Bike. Deze keer was mijn vrouw de dupe: even een boodschap bij Op = Op, fiets op slot en computer eraf. Een man loopt achter mijn vrouw aan de winkel in, koopt een blikje drank en loopt naar buiten. Mijn vrouw is nog binnen, als ze buiten komt is haar fiets weg. Misschien heeft iemand gezien dat iemand met een fiets op zijn nek liep, het was een zwarte Gazelle.
Dan aangifte doen bij Politie Digitaal, dat is op zich al een crime. Het Winkelcentrum in Dieren gaat op een snoepwinkel lijken voor criminelen. Het is te hopen dat deze dief op de camerabeelden van Op = Op staat. Moeten we dan overal aan Buurtpreventie gaan doen? Of fietsenstalling in de winkels? U bent gewaarschuwd.

Wim Jongejan
Dieren

Lees ook

Badmintonners gezocht

RHEDEN – De leden van Badmintonclub de IJssel staan vanaf 2 september weer op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.